Szponzorált tartalom
A magyar konyha főként sót, borsot és pirospaprikát használ az ételek elkészítéséhez. Azonban, néha igény támadhat valami sokkal különlegesebbnek a kipróbálására. A garam masala elsősorban azoknak fog tetszeni, akik imádják az indiai konyhát.
A keverékben többek között fahéj, csillagánizs, kardamom, babérlevél és szerecsendió van. Természetesen másféle fűszerekkel is össze lehet keverni, sőt, használható a húsok és a köretek ízesítésére is.
Sokan szószt vagy salátát csinálnak belőle. A magyar konyhához szokott embernek először furcsa lehet az íze, de a kipróbálói általában hamar hozzászoknak. A garam masala 100 grammos kiszerelésben kapható. A tapasztalatok szerint, általában hamar elfogy.
Az ára egy kicsit magasabb, de a kipróbálása érdekében érdemes kifizetni. A bulkshop.hu weboldalról rendelhető meg. Rövid időn belül megérkezik, ezért nem kell sok időt várni a megízlelésére. Az indiai konyha kedvelői a garam masalán kívül, kipróbálhatják a curryt és a kurkumát is. Ezeknek az íze szintén felejthetetlen.